El Terrat: by Quach

Juliol de 2018. Moha Quach, xef de la província de Tarragona, entra per primera vegada al local d’El Terrat. És l’espai que ha escollit per alliberar els seus coneixements. Per encetar una etapa de maduresa sense límits. Guiat només per les seves inquietuds, reptes i valors. Amb el quilòmetre zero per bandera i la consciència sobre l’entorn, la terra i la mar, com a pilar inamovible.

El Terrat: by Quach és sinònim de cuina de temporada i producte de casa. Aquí, pescadors del Serrallo, agricultors del Camp i ramaders i bodeguers de la província són tractats com herois. Perquè sense la seva tasca, la cuina del restaurant quedaria buida.

La natura marca els temps de creació i plats i carta s’adapten als tempos de l’horta. Per això Quach s’ha proposat preservar la sostenibilitat i reduir l’ús de productes químics.

El restaurant és art a plats i parets. Pintores i pintors del territori acompanyen els comensals amb les seves obres, que donen llum i color als murs d’El Terrat. L’exposició continua amb l’arribada dels plats a taula. Autèntiques obres d’art de fang i ceràmica,  fetes a mà, complementen les propostes gastronòmiques de Quach. Artesans del territori per una cuina gestada al Camp de Tarragona: aquesta és la proposta del xef.

El comensal rebrà un tracte elegant, servicial i proper, però allunyat de la fredor de les normes establertes. Cada visitant és un i una única premissa no serveix per tothom. L’equip de sala s’adapta a les particularitats, aconsella i guia perquè tothom gaudeixi com es mereix. L’objectiu final és simple: arribar a l’excel·lència a través del gust, l’olor, la vista, el tacte i el tracte.